Webb

Jag har många års erfarenhet av att ta fram design av webbsidor och webblösningar. Jag har arbetat med webbproduktion på både reklambyrå och in house på kommunikationsavdelningar.

I mitt arbete med webb strävar jag ständigt efter en bra upplevelse oavsett enhet. Utgångsläget är att användarens enhet ska vara utgångspunkten i upplevelsen – särskilt i dagens mobila värld.

Jag är bekväm med de flesta större ramverk som Bulma, Foundation och Bootstrap. Jag har lång erfarenhet av att arbeta med SCSS/SASS i de flesta former och jag följer ständigt utvecklingen av nya webbstandarder och dess implementation i de webbläsare som används av marknaden idag.

Tillsammans kommer vi överens om dina behov och vad du söker. Jag kan erbjuda allt från mockups av webbappar till CSS-ramverk, komplettering av design i existerande lösningar såväl som att jag sitter med era Front End-utvecklare direkt i ert projekt. Jag har inga problem att röra mig i lösningar som bygger på React, handlebars, versionshantering i SVN eller Git eller för den delen PHP.

Hör av er så hittar vi vad ni behöver och hur jag kan hjälpa er på bästa sätt.

Powered by SmugMug Owner Log In